Comedians Boeken

Comedians Boeken, Stand-up Shows, Maatwerk, Workshops

Comedians boeken doe je bij Badaboom. Badaboom is meer dan onze stand-up shows of het schrijven van komische TV programma’s. De oprichters van Badaboom staan garant voor tientallen jaren ervaring in het comedycircuit. Bij Badaboom zit je dus goed voor alles wat met stand-up comedy te maken heeft.

  • Wij zorgen voor de juiste stand-up comedians, die exact passen bij uw bedrijfsfeest.

Door onze kennis van de markt kunnen wij de comedians boeken die exact bij uw events passen. Badaboom streeft op deze manier naar een optimaal resultaat voor de klant en het publiek.

  • Wij zorgen voor de leukste comedyshows in theaters of op locatie.

Door onze focus op kwaliteit verzorgen wij al jaren professionele stand-up comedy shows in het theater en op locatie door het hele land. Badaboom heeft de ideale oplossing voor elke locatie en boekt altijd professionele en gevarieerde line-up’s.

  • Zoekt u een optreden op maat? Wij zorgen voor een kant en klare oplossing.

Badaboom bestaat uit een team van comedy schrijvers die verantwoordelijk waren voor tientallen TV programma’s. Hierdoor zijn wij in staat om shows te produceren die geheel in het teken van uw event staan.

  • Wij begeleiden en schrijven speeches voor CEO’s and business events.

In Amerika is het de normaalste zaak dat een CEO voor belangrijke speeches een beroep doet op gerenommeerde comedy schrijvers. Humor is één van de belangrijkste onderdelen in een goede speech of een productpresentatie. In Nederland begint deze trend langzamerhand ook voet aan de grond te krijgen. Bij Badaboom wordt u bijgestaan door de schrijvers van Mark Rutte’s speech tijdens het zeer succesvolle Correspondents’ Dinner.

  • Wij verzorgen stand-up comedy workshops en comedy writing workshops.

Buiten onze workshops in het comedy circuit geeft Badaboom ook diverse comedy workshops gericht op het bedrijfsleven, waarbij gewerkt wordt aan teambuilding en het verbeteren van communicatie en presentatie-skills door middel van humor.

Benieuwd naar de mogelijkheden die Badaboom u kan bieden op het gebied van comedy? Mail dan naar info@badaboom.tv