Badaboom is een snel groeiend netwerk van comedians, producenten, regisseurs en creatief ondernemers. Ons doel is om voor comedy het referentiepunt te zijn. Zowel voor het grotere publiek als voor zakelijke relaties.

Onze basis ligt in Nederland, maar ons netwerk is wereldwijd. We hebben de beschikking over een eigen opname studio, montageruimtes en meerdere speellocaties. We zijn dus niet alleen in staat content te promoten, maar ook om te creëren.

We helpen comedians bij het realiseren van hun projecten, het bereiken van hun doelen en zowel op het internet als daarnaast naamsbekendheid opbouwen. We voorzien bedrijven van komische content om hun merk te promoten en hun verhaal over te brengen. Door ons loyale netwerk creatieven hebben we nooit een tekort aan ideeën. Door onze faciliteiten hebben kunnen in eigen huis produceren. Onze studio en montageruimte is gevestigd in Aalsmeer, het centrum van de Nederlandse televisie.

Badaboom Comedy Netwerk brengt makers en adverteerders samen om nieuwe bronnen van inkomen aan te boren zowel op als buiten Youtube.
  • Uitgebreid netwerk creatives en comedians.
  • Flexibel en vindingrijk.
  • Grensverleggend.
  • Studio in eigen beheer.
  • Kennis en ervaring.
Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt het voor ik een reactie krijg op mijn aanmelding?
Aanmeldingen worden gebruikelijk iedere 48 uur nagelopen. Een reactie binnen 2 dagen is dus gebruikelijk.

Hoe lang duurt het aanmeldingsproces?
Als je aanmelding is geaccepteerd duurt het vervolgproces ongeveer twee dagen. Een email met aanvullende informatie wordt verstuurd zodra het formulier ingevuld is.

Mag ik autersrechtelijk materiaal uploaden?
Auteursrecht is een serieuze zaak. We linken geen kanalen met copyright strikes of auteursrechtelijk materiaal. Uploaden van autersrechtelijk materiaal is reden tot beëindiging van het contract.

Hoe veel geld kan ik verdienen per 1000 views ? (CPM)
Bij ons zit er geen limiet aan hoe veel je kan verdienen. Je verdient geld op basis van de advertentie inkomsten. Dit kan varieren van $3-$10 CPM.

Wanneer krijg ik betaald?
Badaboom betaalt uit op maandbasis. De eerste uitbetaling is echter twee maanden na het linken van de kanalen. Januari betaalt bijvoorbeeld uit in maart.

Hoe oud moet ik zijn om me te kunnen aansluiten?
Het maakt niet uit hoe oud je bent. Geef op het aanmeldingsformulier aan of je toestemming van je ouder of voogd hebt als je jonger bent dan 18.

Hoe weet ik hoeveel ik verdien?
Je kan bijhouden hoe veel je verdient in Youtube Analytics. Ook krijg je toegang tot het Zoomin.TV dashboard waarmee je ook je groei en inkomen kan bijhouden.

Kan ik het netwerk verlaten?
We provide your channel with a 3 month trial period in which you can leave the partnership if you are not satisfied with the service we have provided you. After this trial period expires, we will automaticly renew your contract for 12 months.

Ieder kanaal krijgt een proefperiode van drie maanden waarin je het netwerk op ieder moment kan verlaten. Na de profperiode wordt het contract automatisch vernieuwd met twaalf maanden.

Hoe wordt mijn kanaal geoptimaliseerd?
Ons team is Youtube Gecertificeerd en weten hoe een kanaal en de content het beste geoptimaliseerd kan worden. Zo wordt er gekeken naar metadata, thumbnails, beschrijvingen, SEO en nog veel meer.

Aanmelden als partner

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Youtube URL (verplicht)

Website URL (verplicht)

Bericht