Opnames Ronald Smink en jij kan er bij zijn!

Op 23 maart zal Ronald Smink in Tivoli Utrecht zijn show Out Of The Box opnemen. En wij geven 2×2 kaarten weg voor deze hilarische Fries. De opnames zijn in samenwerking met het Comedyhuis en het belooft een te gekke avond worden. Want om de zaal op te warmen heeft Ronald Smink niet alleen Bas Birker, maar ook Wilko Terwijn uitgenodigd. Een stampvolle show dus, waar jij via Badaboom bij kunt zijn!

Wat moet ik doen om kans te maken op deze kaarten?

Ga naar onze Facebook pagina en like en deel dit bericht! Makkelijker kunnen we het niet maken. De winnaars worden na dit weekend bekend gemaakt!

Ronald Smink is een vlees geworden stripfiguur. Deze Fries woonachtig in Groningen is met zijn comedy volledig out of the box. In combinatie met een benig lijf en elastieken gezicht komt dat neer op een comedian die je niet snel zal vergeten. Wanneer je meegaat in de absurditeit van deze Fries kom je terecht in een achtbaan waar geen einde aan lijkt te komen. Ronald heeft het Groninger Studenten Cabaret Festival gewonnen, op Lowlands gespeeld en met avondvullende cabaretprogramma’s door Nederland getoerd. Ronald Smink blinkt uit in gekke bekken, rare typetjes en absurde verhalen. Hij is een raskomiek die de lach aan zijn kont hangen. Vergeet Piet Paulusma of de Elfstedentocht, dit is het leukste exportproduct van Friesland.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *