Win Kaarten voor Ross Noble bij Badaboom!

De onnavolgbare Britse comedian Ross Noble komt voor het eerst naar Nederland en jij kan er bij zijn!

Op 24 mei 2017 zal comedylegende Ross Noble optreden met zijn nieuwe show Brain Dump in de Meervaart in Amsterdam. Het is alweer de 15de stand-up show van Ross Noble, maar dit keer speelt hij voor het eerst in Nederland. Tickets zijn HIER direct in de verkoop gegaan en dat is het slimste om te doen. Want de kaarten zullen vooral bij Britse expats erg snel gaan.

Maar dankzij Mojo en Pias mag Badaboom 2×2 kaarten voor deze grootmeester van de improvisatie aan de echte comedy fans weg geven.

Wat moet je doen om deze kaarten te winnen?

Ross Noble is een genie als het om nonsens gaat, dus schrijf de meest idiote reden waarom jij deze kaartjes verdiend onder dit bericht. Je mag het ook onder dit bericht op onze Facebook pagina plaatsen of zelfs twitteren aan @badaboomcomedy met de hashtag #RossNoble. De twee grappigste inzendingen winnen 2 kaartjes voor deze must-see show! Je mag meerdere pogingen wagen. Winnaars worden 2 weken van te voren bekend gemaakt.

De carrière van Ross Noble begon 25 jaar geleden toen hij als 15-jarige meegesmokkeld werd om op te treden in een lokale comedyclub in het Noorden van Engeland, waar hij ook geboren is. Inmiddels heeft hij 15 uitverkochte tours door de UK gedaan, 9 stand-up DVD’s uitgebracht, een Barry en een Time Out Award gewonnen voor beste stand-up show, en is hij regelmatig te gast geweest in bekende TV-shows als The Graham Norton Show, Have I Got News For You, Room 101, en QI.

Naast een succesvol comedian is Ross Noble ook een geliefd acteur in de wereld van film, theater en musical. Hij speelde in 2015 de rol van Franz Liebkind in de Engelse versie van Mel Brooks’ The Producers, waarmee hij onder meer een run deed op West End in Londen. Als acteur leverde hij ook een belangrijke bijdrage aan de internationale release van de psychologische horrorcomedyfilm Stitches uit 2012. Daarnaast maakte hij het interactieve reisprogramma Freewheeling, waarmee hij via de Engelse zender Dave TV miljoenen mensen bereikte. Dit jaar stort hij zich op een nieuw acteeravontuur in de horrorfilm Nails, waar hij naast Shauna MacDonald (The Descendents) een grote rol speelt.

Door zijn afwisselende werkzaamheden maakt de getalenteerde duizendpoot Ross Noble allerlei opmerkelijke dingen mee. Al die vreemde ervaringen verwerkt hij op hilarische wijze in zijn nieuwe stand-up show Brain Dump. Noble staat bekend om zijn razendsnelle losse improviserende stijl en levendige fantasie, waardoor elke show van een fantastische ervaring is.

Na uitverkochte shows in de UK en Australië brengt de geliefde cultcomedian zijn geestige surrealistische kijk op de wereld in zijn show Brain Dump nu naar Europa. Onderdeel daarvan is de show op 24 mei in de Amsterdamse Meervaart. Zelf heeft Ross Noble er zin in:
“I’m very much looking forward to returning to doing gigs in Europe. It seems like now is the perfect time to go there, I am sure that the Europeans have a real desire for all things British at the moment! This will be the perfect way to get myself ready for my planned tour of America with my Mexican dance collective…”

“Noble’s extemporising shtick is near unique and it can be dreamily funny to witness these streams of nonsense plucked from thin air” The Guardian – UK

 

4 Comments

 1. Marjolijn

  7 april 2017 at 14:42

  a2 + b2 = c2 ; Als ik nu die kaarten win, kan er EINDELIJK eens iemand zeggen dat die wat heeft gehad aan het leren van de stelling van Pythagoras.

  • De Badaboom Redactie

   18 mei 2017 at 14:10

   Gefeliciteerd jij bent de winnaar van twee kaarten voor Ross Noble!

 2. Inge

  14 april 2017 at 08:22

  Ha ha ha

 3. Tom Montfrooy

  14 april 2017 at 16:21

  I love Ben lossor or Los Bonser as we call him. He was my favorite character in friends. Now gimme ticket….pls

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *