Wat is Badaboom?

Badaboom is opgericht door de comedians Wilko Terwijn en Menno Stam. Samen met Arie Koomen, Vincent Geers en vele van hun comedy collega’s hebben zij van Badaboom een veelzijdig comedybedrijf gemaakt.

Badaboom is meer dan onze comedy clubs en onze stand-up comedyshows. Badaboom schreef mee aan de Correspondent’s Diner speech van Minister President Mark Rutte, De Roast of Gordon en die van Giel Beelen en begeleidde alle BN-ers tijdens het programma Celebrity Stand-up van Comedy Central. Ook coachte en schreven zij de speeches voor o.a. Churandy Martina, Enzo Knol en Famke Janssen op het Gouden Televisierring Gala 2016.

Verder ontwikkeld Badaboom programma ideeën, bedenken we reclames en  online marketing campagnes. En sinds kort helpt Badaboom zelfs met   speechwriting voor bedrijfspresentaties en CEO’s en coachen wij professionals in hun presentatie.

Kortom wij leveren voor alles waar humor bij komt kijken de oplossing.

Badaboom won samen met de fantastische jongens van reclamebureau Eigen Fabrikaat in 2015 de internationale Gouden Lovie Award voor de online campagne voor Blue Monday van Ziggo.

“Badaboom, we’re into funny business”

Badaboom is trots om deze bedrijven hun opdrachtgevers en partners te mogen noemen.