Wat is Badaboom?

Badaboom is opgericht door de comedians Wilko Terwijn en Menno Stam. Samen met Arie Koomen, Vincent Geers en vele van hun comedy collega’s hebben zij van Badaboom een veelzijdig comedybedrijf gemaakt.

Badaboom is meer dan alleen maar comedy, want wij hebben naast onze live stand-up shows en onze comedy clubs, inmiddels ook een eigen Comedy MCN in samenwerking met Zoomin.tv voor YouTube.

Verder specialiseert Badaboom zich in het schrijven, bedenken en mee ontwikkelen van online marketing campagnes, TV-programma’s, speechwriting en leveren wij comedy solutions.

Badaboom schreef mee aan de Correspondent’s Diner speech van Minister President Mark Rutte, De Roast of Gordon en begeleidde alle BN-ers tijdens het programma Celebrity Stand-up van Comedy Central. Ook coachte en schreven zij de speeches voor o.a. Churandy Martina, Enzo Knol en Famke Janssen op het Gouden Televisierring Gala 2016.

Badaboom won samen met de fantastische jongens van reclamebureau Eigen Fabrikaat in 2015 de internationale Gouden Lovie Award voor de online campagne voor Blue Monday van Ziggo.

“Badaboom, we’re into funny business”

 

Badaboom is trots om deze bedrijven hun opdrachtgevers en partners te mogen noemen. Partner Sheet Badaboom